Over Norbert Driessen Woerden

Ons enthousiast team in Woerden gaat voor kwaliteit. Onze jarenlange expertise bieden wij aan op een service- en klantgerichte manier. Niet voor niets waarderen onze klanten ons hoog op websites als google.nl. Wij zijn er voor u: deskundig, professioneel en met oog voor uw wensen.

Jarenlang autoplezier

Wij willen dat u veilig, comfortabel en met ontzettend veel plezier van uw auto kunt genieten. Daarom spannen wij ons altijd in om jarenlang autoplezier te verzekeren. We hebben een uitstekend aanbod jonge occasions.

Wij adviseren u graag over uw wensen. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals die weten waar ze het over hebben. Maak online een afspraak met één van onze adviseurs.

Technisch altijd op orde: wel zo comfortabel

U wilt een auto die technisch perfect in staat is en die comfortabel rijdt. Zodat u zorgeloos naar uw bestemming kunt rijden: voor uw werk, voor uw gezin of voor op vakantie.

Norbert Driessen is naast een betrouwbare dealer een autobedrijf dat tevens uitstekende service aanbiedt voor onderhoud van uw auto. Als u bij ons een auto koopt, dan leveren wij uw aanwinst in zeer goede staat af. Mocht er iets mis gaan, dan kunt u dankzij de BOVAG-garantie snel en goed bij ons terecht om uw auto te onderhouden.

Wij zijn als Mitsubishi dealer enthousiast over onze auto’s, onze mensen en onze klanten. Wij verwelkomen u graag om u in één van onze vestigingen van dienst te zijn.

Ruim aanbod occasions