Over Autobedrijf Norbert Driessen

 Met decennia aan ervaring in zowel de verkoop als het onderhoud van voertuigen, zijn we er trots op een solide reputatie te hebben opgebouwd als een betrouwbare naam in de branche. Ons gepassioneerde team in Woerden staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte auto die aansluit op al uw behoeften, of het nu gaat om nieuw, gebruikt of lease. Daarnaast bieden wij hoogwaardige onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw auto altijd in topconditie verkeert.

Ontdek onze jonge occasions

Bij Autobedrijf Norbert Driessen delen we uw passie voor rijplezier. Onze missie is ervoor te zorgen dat u veilig en enthousiast van uw auto kunt genieten. Daarom bieden wij een breed scala aan van zorgvuldig geselecteerde jonge occasions. Ons assortiment is samengesteld met als voornaamste doel u een betrouwbare en plezierige rijervaring te bieden.

Neem gerust contact met ons op; we staan klaar om u verder te helpen en uitgebreid de mogelijkheden met u te bespreken.

Technisch altijd op orde: wel zo comfortabel

U wilt een auto die technisch perfect in staat is en die u comfortabel naar uw bestemming brengt. Of het nu voor uw werk, uw gezin of voor een ontspannen vakantie, bij ons vindt u wat u zoekt.

Norbert Driessen is niet alleen een betrouwbare dealer, maar ook een autobedrijf dat uitmuntende service biedt voor het onderhoud van uw voertuig. Als u bij ons een auto aanschaft, kunt u erop vertrouwen dat deze in uitstekende staat wordt afgeleverd. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan we met onze BOVAG-garantie snel en adequaat voor u klaar om uw auto te onderhouden.

Wij zijn als ervaren dealer enthousiast over onze auto’s, onze mensen en onze klanten. Wij verwelkomen u graag in onze vestiging om u van dienst te zijn.

Ruim aanbod occasions